Stefan Ostojic tillbaka i SFL: ”Kliat i kroppen”

0
Stefan Ostojic. Foto: Nobbes Djurgårdsbilder

Landslagsmeriterade Stefan Ostojic spelade i fjol för Nacka Juniors – men valde inför den här säsongen att ta ett sabbatsår. Nu står det dock klart att spelaren är tillbaka i SFL. Nyligen kritade han på för Djurgårdens IF.

Anledningen till att han inte ville skriva på för något lag, trots intresse, var att han tyckte att det saknades seriositet bland klubbarna i Stockholm.

– Jag har pratat lite med klubbar och så, men om vi pratar i Stockholm känns inte satsningen så seriös. De vill någonstans, men det är inte dit vi behöver för att kunna ta nästa steg i futsalen. Det är framför allt ersättningen som det faller på. Inget av de tre Stockholmslagen vill egentligen spendera något. De satsar helhjärtat, men det saknas det här lilla extra. Det är väldigt långa resor och mycket tid, och då vill man få något tillbaka, sa han i en intervju med Futsalmagasinet då.

Nu står det dock klart att det blir futsal igen för 26-åringen med 17 landskamper på kontot. Han har nämligen kritat på för resterande del av säsongen med Djurgården.

– Det har kliat i kroppen när jag har varit och tittat på några matcher under året. Sedan så har jag en väldigt bra dialog med Affe (Afnan Khabiri), sportchefen i DIF. De var i behov av lite hjälp och jag ville börja lira igen, berättar han för Futsalmagasinet.

Odds: Hammarby–Djurgården
1: 1.10 X: 10.00 2: 8.25
Spela på matchen här!
*Annons i samarbete med Coolbet*

Under söndagen väntar tuffast möjliga motstånd för Djurgården. Stockholmsderby mot serieledaren Hammarby. Den matchen startar 18.00.