Francis Maciel lämnar Skoftebyn med omedelbar verkan

Skoftebyn tappar sin huvudtränare Francis Maciel. Via sin Facebook-sida bekräftar han och tackar för tiden i klubben.

Franics Maciel tog över Skoftebyn inför årets säsong – och man har hittills imponerat stort i SFL. Efter 14 omgångar ligger laget på en femteplats med 27 inspelade poäng. Lika många poäng som tvåan AFC Eskilstuna.

Men nu väljer tränaren att lämna med omedelbar verkan. Det bekräftar han på sin Facebook-sida, där han skriver följande:

”Tack för allt Skoftebyn!

Här och nu vill jag meddela jag att min tid som tränare i Skoftebyn Futsal är över.
Jag har haft fantastiska fem månader i klubben, där jag bland annat utvecklats och lärt mig väldigt mycket som tränare och människa. Förhoppningsvis kommer jag i framtiden kunna arbeta, dela och bidra med denna kunskap för futsalens utveckling i Sverige.

Jag är jättestolt över att fått vara en del i en professionell organisation som Skoftebyn. Alla futsaltränare i Sverige borde ha som mål att någongång få arbeta i denna organisation.

Till sist vill jag tacka klubben, alla ledare, spelare och övriga medarbetare. Speciellt tack till Skoftebyns två ”presidenter” Lundh och Daniel.

Vamos Skoftebyn!!!!”

LÄS MER HÄR: Därför lämnar Maciel: ”Frustrerande”

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img