Ett Örebroderby som betyder mer än prestige

0
Foto: Martin Avedal – Örebro Tribune

Under onsdagskvällen drabbar Örebro-lagen samman för sista (?) gången den här säsongen. I fjol spelade man två oavgjorda matcher mot varandra, men i år har Örebro FC övertaget än så länge. Frågan är om ÖSK kan kvittera den matchserien under onsdagen?

På plats sju ligger Örebro FC. På plats åtta, den sista säkra platsen och likaså den sista slutspelsplatsen, placerar sig Örebro SK. Lagen har samlat ihop 22 respektive 20 poäng så här långt.

På negativ kvalplats jagar Borås AIK som också de har 20 poäng – så ni förstår nog att det här Örebroderbyt betyder mer än bara prestige. Det kan komma att ha stor betydelse i hur den här säsongen slutar. Det här är en riktig sexpoängsmatch.

Odds: Örebro FC–ÖSK Futsal
1: 2.22 X: 5.00 2: 2.08
Spela på matchen här!
*Annons i samarbete med Coolbet*

Matchen startar 19.10 i Gamla Idrottshuset och sänds via Eurosport.