Strängnäs körde över Nacka Juniors i Ciraks frånvaro

Strängnäs FC fortsätter att dundra fram den här säsongen och under tisdagskvällen körde man rätt och slätt över tabelljumbon Nacka Juniors med hela 13–2.

Målkalaset fick sin start redan efter en minut och 50 sekunder när Sebastian Nygårds dribblade förbi sin försvarare och läckert placerade in 1–0.

Hemmalaget kunde trycka in ytterligare fem mål under den första halvleken, där bland andra nyförvärvet Paul Chamoun fick presentera sig för supportrarna i Thomas Arena, och matchen kändes redan när lagen gick till pausvila helt avgjord.

Under den andra halvleken avstannade inte direkt produktionen för seriens målfarligaste lag. Både Rinor Nushi och Paul Chamoun skulle komma att bli hattrickskyttar och högst delaktiga i det som till slut blev en smått otrolig 13–2-seger. Det trots att lagets stora skyttekung Adnan Cirak saknades på grund av avstängning.

Strängnäs FC–Nacka Juniors FF 13–2 (6–0)

Målen, SFC: Paul Chamoun 3, Rinor Nushi 3, Ignatius Malki 2, Sebastian Nygårds, Muzaffer Arpacik, Emil Fritzell, Vedran Benca, Adam Kasa

Målen, Nacka: Jurgest Sulo, Milkyas Andue