Borås kan säkra slutspelsplatsen mot Blåvitt

På onsdagskvällen ställs IFK Göteborg Futsal mot Borås AIK i Lundenhallen. Ett möte som historiskt sett alltid innebär mycket prestige. Den här gången betyder det bra mycket mer än så – åtminstone för gästerna. De kan nämligen säkra en slutspelsplats.

Blåvitt är sedan tidigare redan klart för slutspel och placerar sig för tillfället på en fjärdeplats i serien med 39 inspelade poäng, fyra poäng från serieledande Hammarby.

Borås har vaknat till liv (rejält) efter en tids kräftgång och har nu verkligen klättrat uppåt i tabellen. Länge såg laget, som varje år varit en toppkandidat, ut att missa slutspel. Men nu kan man alltså i den tredje sista omgången säkra sin plats i en av kvartsfinalerna.

När lagen möttes tidigare den här säsongen i Boråshallen vann gästande Göteborg med 4–2.

Spela på onsdagens rivalmöte här!

Mötet startar 20.15 under onsdagskvällen!

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img