Tar Skoftebyn chansen?

På fredagskvällen spelas den hängmatch som vid slutsignal innebär att alla lagen står på 21 spelade matcher inför säsongens allra sista omgång på söndag. Skoftebyn har chansen, om man säkrar alla tre poäng i fredagens batalj, att ge sig själva möjligheten att spela om förstaplatsen på söndag.

Hammarby toppar tabellen för tillfället med 47 inspelade poäng och där bakom jagar IFK Göteborg Futsal och Strängnäs. På en fjärdeplats ligger Skoftebyn på 43 poäng – men dock med en match mindre spelad.

Det betyder därmed att om Skoftebyn tar chansen under fredagskvällens match mot Torslanda kan man vid kvällens slut vara uppe på 46 poäng inför söndagens avgörande. Då sätter man en rejäl press på serieledande Hammarby och vill sig allt väl på söndag kan man till och med stå som seriesegrare inför slutspelets start.

Frågan är nu: Tar Skoftebyn chansen?

Skoftebyns IF Futsal–Torslanda IK Futsal startar 19.00 under fredagskvällen.

Spela på SFL-futsal här!

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img