Coolbet är bäst i mobilen – för andra året i rad

0

Coolbet valde tidigare under den här futsalsäsongen att stänga ned sin app för att helt och hållet satsa på sin mycket välutvecklade mobilversion på internet. Och man har nu för andra året i rad prisats för sin mobilutveckling. Tidigare i år mottog man utmärkelsen “Mobile Sports Product of the Year” vid International Gaming Awards (IGA) i London.

“Vi är enormt glada över att vinna ännu ett ett pris. Att vi har utnämnts till årets bästa mobila sportprodukt två år i rad är helt fantastiskt. Vi ser en tydlig trend i att spelarna upptäcker Coolbet på grund av våra marknadsledande odds och förstklassiga mobilprodukter. Vi har dessutom en oerhört lojal kundbas, vilket verkligen har hjälpt oss att uppnå denna utmärkelsen igen,” säger Coolbets VD Anders Karlsen till Coolbet.com.

Sedan Coolbet öppnade upp för drygt tre och ett halvt år sedan har man belönats med tre utmärkelser på International Gaming Awards.

Spana in Coolbets utbud här!