Vilka blir de sista lagen till semifinalerna?

Under måndagskvällen kommer det att avgöras vilka två lag som tar AFC Eskilstuna och IFK Uddevalla Futsal följe till semifinalspelet.

Hammarby, som ändock ses som den allra största favoriten i årets SFL-upplaga spelade i det första mötet med Örebro FC 3–3. Därmed är det helt öppet inför måndagskvällens retur som alltså spelas inför tomma läktare. Klarar Bajen favoritskapet eller kan ÖFC skrälla?

Spela på Hammarby–ÖFC här!

Även i Boråshallen slutade det kvartsfinalen för en dryg vecka sedan 3–3. Det var den mellan Borås AIK och IFK Göteborg. Kan hemmaplan för Blåvitt ge fördel – utan publik? Eller har Borås ett guldläge att slå ut en av säsongens guldfavoriter?

Spela på IFK Göteborg–Borås AIK här!

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img