Förre SFL-tränaren klar för division 2-klubben: ”Rätt klubb för mig”

  0

  Föregående säsong gjorde Motala FK sina första avtryck i seriesammanhang då man debuterade i division 2. Där slutade man trea bakom rivalen Dribbla United FK som sedan avancerade till division 1, samt Linköping SK Futsal som kom tvåa.

  Nu tar Motala nya tag. Man presenterade tidigare under sommaren förre ÖSK-tränaren Tekle Ghebrelul som ny tränare men ungefär en månad senare stod det klart att han skulle träna RFL-klubben Vetlanda United IF.

  Det var då. Nu har Motala FK hittat en ny tränare och även denna en meriterad sådan, nämligen Kim Gama som senast tränade KFUM Linköping när de befann sig i SFL.

  – Första gången jag träffade styrelsen i MFK så kändes det som rätt klubb för mig. En klubb med en tydlig och långsiktig plan, spelare av hög kvalité och ett mycket imponerande arbete socialt och med ungdomar, är Gamas ord om varför han valde division 2-klubben.

  Välkommen?Hur känns det att du äntligen är klar för MFK Kim? Jättebra, Jag ser fram emot att träffa spelarna och…

  Slået op af Motala Futsal KlubbMandag den 3. august 2020