FM Fantasy står redo – men därför är det ännu inte släppt

0

Vi har tidigare berättat att vi nu är helt redo att släppa FM Fantasy. Det virtuella fantasy-spelet om Svenska Futsalligan som i fjol var en stor succé. Men ännu har inget spel släppts – och här förklarar vi varför.

FM Fantasy var i fjol en av er uppskattad nyhet från Futsalmagasinet. Närmare 400 lag registrerades snabbt och vi delade mot slutet av säsongen ut priser till vinnare i samarbete med Sparta Shin Guard.

Till i år har vi en stor nyhet (som vi snart kommer att släppa). Dessutom riktigt häftiga priser till ett större antal vinnare.

Men. Ännu har vi inte kunnat släppa årets upplaga av FM Fantasy. Anledningen är att det uppkommit ett problem. Lösningen för att kunna hämta datan från Fogis, där all statistik finns, har krånglat från Svenska Fotbollförbundets sida. Vi jobbar för fullt för att lösa det här så snabbt som möjligt, men tyvärr ligger det inte i våra händer just nu.

Så fort det är i hamn kommer vi släppa årets FM Fantasy med buller och bång. Tro oss!

Vi är supertaggade för att berätta mer om årets upplaga. Hoppas ni är redo. Snart kör vi!

Svenska Futsalligan har premiär 27 september.

UPPDATERING: FM Fantasy framflyttat