FM Fantasy framflyttat

0

Tyvärr blir det inte någon FM Fantasy till seriepremiären. Men det kommer att komma igång senare! Då med en ännu bättre upplevelse på köpet och dessutom med ruskigt fina priser i potten.

Anledningen till att det inte kommer igång redan till seriepremiären i Svenska Futsalligan är på grund av tekniska bekymmer kring den koppling av statistik som sedan genererar poäng för lagen i fantasyspelet.

Så istället för att satsa på en halvt fungerande koppling har vi valt att avvakta och bygga det hela ordentligt, vilket gör att det tar lite längre tid. Fram tills dess har vi därmed valt att hålla det lite på paus.

När vi vet mer, och får ett datum att gå på, kommer vi omgående att kommunicera ut detta till er. Var inte oroliga!

Som tidigare nämnt har vi en stor nyhet inför den här säsongens upplaga, som vi snart kommer att kunna delge till er. Inom kort kommer vi även att presentera alla priser för de användare som hamnar i toppskiktet.

Var redo!