Andrés Moncada ny expert i Futsalsnack

0

Futsalsnack är tillbaka – i ny tappning. Torsdag 24 september har den andra säsongen premiär. David Gerd är fortsatt vid rodret, och till den här säsongen i sällskap med Andrés Moncada.

I fjol lanserade Futsalmagasinet podcasten Futsalsnack. En aktuell podd som släpptes veckovis där chefredaktör David Gerd summerade ihop det senaste om det senaste tillsammans med expert Angelo Vega.

I år är podden tillbaka, men i en ny tappning. Angelo Vega är tyvärr inte kvar i sin roll som expert. Ett gemensamt beslut i och med att Vega i år är en stor del av SFL-klubben IFK Uddevalla Futsal.

Ny expert i podden blir Andrés Moncada. En i futsalkretsar välkänd profil som under sommaren flyttat tillbaka till Jokkmokk. Så här säger han om kommande säsongs Futsalsnack.

– Jag tycker att det är riktigt roligt att få prata om futsal överhuvudtaget. De som känner den riktiga Andrés förstår att jag verkligen gillar sporten och att jag vill se dess utveckling snarare än dess avveckling. Jag hoppas jag kan genom podden bidra till utvecklingen av svensk futsal och hoppas folk gillar podden även om de någon gång, eller kanske jämt, inte kommer gilla allt jag säger och tänker.

Första avsnittet släpps där poddar finns torsdag 24/9 klockan 06.00. Därefter kommer ett avsnitt att släppas varje torsdag samma tid. Hoppas ni är med oss – nu kör vi!