Landslaget möter svenska mästarna

Det råder uppehåll i Svenska Futsalligan som just nu är två omgångar bort innan SM-slutspelet drar igång. Orsaken till nuvarande uppehåll är att herrlandslaget har ett läger på Bosön som pågår denna vecka.

Som en avslutning på lägret så har landslagsledningen valt att boka in en match där de regerande mästarna Hammarby IF står för sparringen.

Denna nyhet bekräftade Hammarby IF på sin hemsida, som också nämnde att de fick förfrågan om matchen för ett par veckor sedan. Hammarbytrion Alan Arslan, Liridon Makolli och Gabriel Diaz är sedan tidigare uttagen till landslagssamlingen.

– Landslaget är självklart favoriter och ska vinna matchen. Men jag är inte alls säker på att det kommer bli så. All press ligger på landslaget, samtidigt som våra ledare och spelare är oerhört sugna på att vinna den här matchen. Vi kommer att gå för seger. Sedan blir det rejäl en utmaning för coacherna att ha Alan, “Doni” och Gabriel mot sig istället för med sig. Det innebär ändringar i både fyror och matchplan, säger sportchefen Joakim Eriksson till klubbens hemsida.

LÄS MER: Debutanten Rohman om kallelsen: ”Kunde inte tro att det var sant”

Någon tid eller datum för matchen är för tillfället inte offentliggjord, och det är oklart om matchen kommer att visas online för allmän beskådan.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img