Så slutade sista omgången i RFL

Under söndagen avslutade RFL sina två grundserien och detta med totalt fyra matcher. Trots att de åtta slutspelsplatserna på förhand var spikade så var en del slutplaceringar inte klara så det fanns en del att spela för, vilket skulle ha betydelse för slutspelslottningen.

RFL Svealand

I Svealand skulle seriesegern stå på spel när Djurgårdens IF tog emot Järla IF. Djurgården gick upp i en 4-0-ledning men Järla ville inte ge sig utan kom tillbaka i andra halvlek och bjöd på en målrik tillställning.

I seriens andra match så tog Örebro FC med sig en seger mot Rågsveds IF. Denna match hade ingen betydelse för tabellen men närkingarna kände garanterat att detta var en skön seger för självförtroende nu när man går in i slutspelet.

Resultat

RFL Svealand

Djurgårdens IF – Järla IF 7-5

Rågsveds IF – Örebro FC 2-6

RFL Götaland

Förra säsongens silverlag GAIS Futsal låg trea inför omgången när man mötte tvåan Hittarps IK. I potten låg andraplaceringen och den tog Makrillarna till slut.

I den andra matchen var nästjumbon på spel när seriens två jumbolag mötte varandra, två lag som har haft det tungt denna säsong och som ville ha med ett positivt resultat innan säsongen tog slut för deras del. Detta positiva fick Borås med sig som vann med 5-3.

RFL Götaland

GAIS Futsal – Hittarps IK 3-2

Borås AIK – Svärtinge SK 5-3

MISSA INTE: Så spelas kvartsfinalerna

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img