Klart: 13 spelare förlänger med mästarna

0
Foto: Krister Melin

De regerande svenska mästarna Hammarby IF har en fartfylld vecka bakom sig, där de just nu är de inne i en uppbyggnadsperiod med fysträning.

MISSA INTE: Hjälptränaren lämnar Hammarby IF

Samtidigt så har sportchefen Joakim Eriksson inför detta jobbat hårt med att spika stora delen av truppen och resultatet är 13 klara spelare samt två spelare som lämnar. Detta har klubben presenterat på sina sociala medier.

Spelare som har förlängt är följande: Sebastian Holmqvist, Özgar Yasar, Mosaddiq Zekria, Tolga Ayranci, Peiman Pahlevan, Patrick Ortega, Ardalan Ashtari, Jonatan Almendra, Fredrik Notice, Gabriel Diaz, Aus Al-Maliki, Liridion Makolli och Ljeutrim Makolli.

Spelare som lämnar mästarna är Elvir Spahovic och Patrick Mallergren.

LÄS ÄVEN: Här är nästa steg för Strängnäs