Landslagsduo klar för Lidköping United

0
Foto: FC Lidköping United

FC Lidköping United från division 1 är den klubb som har synts mest nu efter säsongen, detta tillsammans med mästarna Hammarby IF när det kommer till att forma ett lag inför den kommande säsongen.

MISSA INTE: Han är nästa spelare som förlänger med Hammarby

Lidköping har sedan tidigare säkrat upp åtta spelare där man bland annat värvade landslagsmeriterade Florjian Fejzulovic. Fejzulovic blir dock inte den enda spelaren i truppen som har landslagsrutin utan han får sällskap av två andra spelare som är klara för division 1-klubben.

Spelarna som det handlar om är Niklas Thustrup Johansen, 19 och William Gantzhorn, 18 som trots sina blygsamma åldrar spelar i det Grönländska herrlandslaget i futsal, det landslag som huvudtränaren Tekle Ghebrelul tidigare har varit förbundskapten för.

Förutom duon så har man även förlängt med Bajro Habibovic och  Goran Pupcevic.

LÄS ÄVEN: Ny tränare klar för AFC Eskilstuna

LÄS ÄVEN: Ny spelare förlänger med Hammarby