Dino Garaca återvänder till ÖFC

0
Örebro FC
Foto: Örebro FC

Örebro FC presenterade nyligen Nima Kadivar från IFK Göteborg Futsal. Nu kommer nästa fina nyhet för supportrarna: Dino Garaca kommer tillbaka.

LÄS MER: Nima Kadivar till Örebro FC

Det blev en säsong i ÖSK Futsal. Men nu står det klart att Dino Garaca, 26, återvänder till Örebro FC.

– För att vara ärlig så saknade jag mest det familjära, mina futsalvänner jag umgås privat med. Visst lärde jag känna många i ÖSK men det var inte så mycket utanför Idrottshuset, säger huvudpersonen till ÖFC:s hemsida om att nu vara tillbaka.

Han ser dock tillbaka på ett väldigt utvecklande år i ÖSK.

– Säsongen i sig var ju bra, vi kom på första plats i grundserien och tog ett SM-silver. Alltid kul att vara med och skriva historia. Min största utveckling var väl nog att man fick en större synvinkel på futsalen. Ny tränare med en annan vision och annat tänk, så fick väl bredare kunskaper om just futsal. Sen slipar man väl generellt på det mesta för varje år. Men det skulle jag välja att jag utvecklades mest i!

LÄS ÄVEN: Silvertränaren lämnar GAIS Futsal