Hammarby avslutade med seger

0
Foto: Krister Melin

Under tisdagen spelade Hammarby IF sin sista match i det preliminära Champions League-kvalet där Sparta Belfast stod för motståndet. Man saknade avstängda Aus Al-Maliki och Özgur Yasar som blev utvisade i förlustmatchen mot JB Futsal Gentofte.

Bägge lagen saknade inte målchanser i första halvlek där Hammarby står för majoriteten av detta men man har svårt att nå fram hela vägen, men halvvägs in i första halvlek får man till slut hål på Belfast och kort därefter utökar man sin ledning två gånger om. Man går sedan till paus med 4-0.

I andra halvlek fortsätter det grön-vita laget med samma energi som i första halvek och man drar också ifrån målmässigt. Med tio minuter kvar av matchen får Sparta in en reducering, dock till ingen nytta utan Hammarby vinner till slut med 8-2.

I och med segern så landar Hammarby på 6 poäng i kvalgruppen, samma poäng som JB Futsal Gentofte har som i sin tur möter SMS Viimsi klockan 18.30 ikväll.

Matchfakta

Champions League: Preliminary Round

Sparta Belfast – Hammarby IF 2-8(0-4)

Målen, Belfast: Jasir Camara, Darius Roohi

Målen, Hammarby: Sebastian Holmquist, Gabriel Diaz 2, Jonatan Almendra Cifuentes 2, Alexander Browne, Alexander Tomevski, Liridion Makolli