Tahiri till Skoftebyn: ”Stora förväntningar”

0
Foto: David Gerd

I tisdags kunde vi rapportera om att IFK Göteborgs-duon Haidar Bejan och Flamur Tahiri var påväg till Skoftebyns IF, detta efter att dem hade spelat en träningsmatch mot Torslanda IK.

Detta skulle visa sig stämma då det stod klart att Bejan återvände till Skoftebyn och idag blev det officiellt att Flamur Tahiri blir lagkamrat med han. I och med detta så är Tahiri den tredje spelaren som Skoftebyn värvar från IFK Göteborg. Frederik Peytz var den första.

Jag valde Skoftebyn eftersom jag blev intresserad av deras enorma satsning och förutsättningar. Jag tycker att detta laget har allt som krävs för att vinna SM-Guld och jag har stora förväntingar på årets säsong. Vi ska göra allt för att få bucklan till Trollhättan, säger Tahiri till Skoftebyns kanaler.

Tahiri noterades för 25 mål i SFL förra säsongen. I slutspelet gjorde han 6 mål.

LÄS ÄVEN: Malki lämnar Ektorp – för seriekonkurrenten