Holmén tillbaka i Torslanda

0
Foto: David Gerd

Säsongen 2016/17 skrev han historia i Svenska Futsalligan. Nu är Edward Holmén tillbaka i Torslanda IK och SFL.

Det var under torsdagen som Borås AIK tog säsongens första poäng och seger mot Torslanda IK som fortfarande får vänta på första poängen. På planen fanns Edward Holmén med i Torslanda som i och med detta gjorde säsongsdebut i SFL, en match som resulterade i ett mål för Holmén.

Edward Holmén debuterade i Torslanda IK säsongen 2016/17 i en match mot just Borås AIK. I den matchen blev han historisk då han blev den yngsta spelaren i ligans historia med sina då 14 år och 11 månader. De senaste åren har han spelat fotboll i BK Häckens juniorverksamhet.

Holméns rekord som SFL:s yngsta spelare raderades ut av Emil Rastoder i sista omgången säsongen 2019/20, i en match mellan ÖSK Futsal och Hammarby IF. Rastoder var 13 år vid detta tillfälle och sedan dess har han gjort tre SFL-framträdanden för rivalen Örebro FC.