Landslagsspelare till RFL-klubb

0
Foto: Ted Malm

Igår inleddes en ny säsong av RFL där de regerande mästarna IFK Göteborg besegrade Ektorp FK.

Detta var den enda matchen under lördagen och idag fortsätter ligan med tre nya matcher. För Svärtinge SK som till denna säsong har bytt serie från Götaland till Svealand, så väntar en tuff premiär mot Södertälje FC som de senaste åren har spelat under Järla IF:s namn.

För Svärtinge blir detta en omstart efter en mindre rolig fjolårssäsong där man slutade sist i RFL Götaland och till denna säsong har man förstärkt laget med en del nya namn. Det mest meriterade namnet är Sara Brkic som kommer närmast från KFUM Linköping.

Klubben skriver bland annat på sin hemsida att Brkic är en vinge/libero som har erfarenhet från det bosniska landslaget.

Sara Brkic. Foto: Svärtinge Sk och Krister Melin

LÄS ÄVEN: IFK Göteborg vann i RFL-premiären