Hammarby föll i Main Round-inledningen

Just nu är Hammarby IF på Malta för att delta i Main Round-kvalet till Champions League. Under kvällen startade Hammarbys kvalgrupp där man inledde mot Record Bielsko-Biala från Polen.

Den första halvleken fick Hammarby mestadels ägna sig åt försvarsspel men trots detta så tog man ledningen i matchminut sex genom Yasar. Denna ledning höll man i knappt några minuter då Record fick en straff som man förvaltade väl. Dem skulle sedan gå till paus med en ledning på 2-1.

MISSA INTE: Så spelar Hammarby i Main Round

I andra halvlek ökar Record tidigt på sin ledning men Hammarby genom Pahlevan svarade med en replik. Record ökade sedan på sin ledning två gånger och med åtta minuter kvar av matchen satsade Hammarby på att komma ikapp genom jokerspel.

Detta jokerspel gav ingen önskvärd effekt utan Record skulle tillslut vinna matchen med 7-2.

Hammarbys nästa match är på torsdagskvällen mot värdlaget Luxol St Andrew FC. Avspark är klockan 20.00.

Champions League: Main Round

Record Bielsko-Biala – Hammarby IF 7-2 (2-1)

Målen, Record: Paweł Budniak, Artur Popławski, Michał Kubik 2, Sebastian Leszczak, Matheus Ribeiro, Kamil Surmiak

Målen, Hammarby: Özgur Yasar, Peiman Pahlevan