Så slutade helgens RFL-matcher

0
Foto: Krister Melin

Nu i helgen spelades det matcher i Regionala Futsalligan, detta efter att ligan haft ett landslagsuppehåll där damlandslaget deltog i EM-kvalet som man slogs ut ur.

RFL-återkomsten bestod av fyra matcher där Örebro FC gjorde säsongsdebut och detta med besked, man besegrade Svärtinge SK med 8-2. I den andra matchen i RFL Svealand så blev det desto jämnare där Mälarhöjdens IK fick med sig en poäng mot förra säsongens slutspelslag Södertälje FC som då gick under namnet Järla IF.

I RFL Götaland så tog GAIS Futsal en behaglig seger över Ektorp FK med 6-0. I den andra matchen så vann Hittarps IK över Orust FC. Detta betyder att GAIS och Hittarps har full pott efter två matcher medans Ektorp och Orust får vänta på första poängen.

Resultat

RFL Svealand

Örebro FC – Svärtinge SK 8-2

Södertälje FC – Mälarhöjdens IK Fotboll 5-5

RFL Götaland

Ektorp FK – GAIS Futsal 0-6

Orust FC – Hittarps IK 0-3