Bajen-trio till Söder Futsal

0
Foto: David Gerd

Vi kunde tidigare under kvällen rapportera om FC Kalmars nyförvärv från Hammarby IF, men det småländska laget är inte ensamma i division 1 Östra Götaland när det kommer till att stärka upp sitt lag.

MISSA INTE: FC Kalmar värvar landslagsrutin

Söder Futsal från Stockholm har tidigare under hösten presenterat SFL-meriterade Christian Barahona som har ett förflutet i Hammarby IF och Strängnäs FC som numera går under Stallarholmens SK:s färger.

En annan profil man har fått in är Michel basberber som sedan säsongen 2016/17 har representerat Hammarby. Då gjorde dem sin debutsäsong som lag och detta skedde i division 1 och sedan dess har det blivit två SM-guld och ett silver.

Nu blir det alltså division 1 igen för Basberber som även får sällskap av Patrick Mallengren som han har haft som lagkamrat i både Hammarby IF och Falcao FC. Mallengren kommer närmast från Stallarholmens SK där han gjorde 6 SFL-matcher denna säsong.