Landslagsrutin till division 1-lag

0
Foto: Krister Melin

I helgen spelade FC Kalmar sin andra match i division 1 Östra Götaland.

Efter att ha inlett säsongen hemma med en 9-0-seger över Rågsveds IF, så väntade nu en bortamatch i huvudstaden. Motståndet var Söder Futsal och man saknade också nyförvärvet Ignatius Malki som var på Malta med Hammarby som han har varit utlånad till under Champions League-kvalet.

MISSA INTE: Så slutade helgens SFL-matcher

Matchen mot Söder Futsal slutade 0-0 och i och med detta så har Kalmar fyra poäng efter två spelade matcher.

I denna kryssmatch så fanns det ett nyförvärv med i det småländska laget, nämligen landslagsmeriterade Mosaddiq Zekria som de två senaste säsongerna har representerat Hammarby IF, två säsonger som resulterade i två SM-guld. Denna säsong har Zekria fått sparsamt med speltid och har endast noterats för 2 SFL-matcher.

Zekria är en en flera profilerade spelare som FC Kalmar har rekryterat till denna säsong. Dem har sedan tidigare värvat ovanämda Ignatius Malki och Gentrit Citaku som precis som Malki har ett förflutet i Norrköping FK och Ektorp FK.

LÄS ÄVEN: Så slutade helgens RFL-matcher