Förre SFL-spelaren blir tränare i Ektorp

0
Foto: Krister Melin

Ektorp Futsal-Klubb spelar sedan förr förra säsongen i division 1 och det norrköpingsbaserade laget har en uttalad vision om att nå SFL.

Resan mot SFL har börjat bra för Ektorp. Luciano Lorcas trupp har inlett division 1 Östra Götaland genom att besegra Söder Futsal med 8-4 och Djurgårdens IF med 3-1. Man har inför säsongen värvat SFL-duon Kenan Mustafic och Joshuel Mendives som kommer närmast från lokalrivalen Norrköping FK.

Duon är inte den enda Norrköpingsnamnet som Ektorp har rekryterat inför säsongen. Nu i dagarna presenterade Ektorp sin ledarstab och förutom Luciano Lorca och Martin Chamoun så fanns Kuthio Moilo med som ny ledare.

Chamoun, Lorca och Moilo. Foto: Ektorp FK

Moilo som är känd för sin snabbhet och som har har flera säsonger i SFL med Norrköping FK, har de senaste åren skolat om sig till tränare inom fotbollen och nu blir det också futsal för hans del.

Moilo kommenterar den trupp han ska leda tillsammans med Lorca och Chamoun och han gillar det han har sett.

Vi har fått in några nya spelare som i en del fall till och med är nya i sporten. Jag är imponerad över hur de ”gamla” spelarna tagit emot dem. Det är vi gemensamt som ska ta fram våra bästa egenskaper och med den trupp vi besitter kan målet inte vara annat än avancemang, säger han till Ektorps hemsida.

LÄS ÄVEN: Förre Uddevallatränaren klar för GAIS Futsal