KLART: Division 1 Norrland ställs in

Anhängare av den näst högsta serien har dem senaste helgerna kunnat följa matcher från serierna Västra Götaland, Östra Götaland och Norra Svealand.

När det gäller division 1 Norrland så har Futsalmagasinet tidigare rapporterat om lag efter lag efter lag som har hoppat av serien. Det senaste budet var att endast Nybyns IK och Maywand FC var kvar av alla ursprungliga lag. Nu är det sedan några veckor tillbaka klart att det inte blir någon division 1 Norrland denna säsong.

Beslutet från tävlingskommittén kom innan division 1-premiären och klubbarna som var kvar i serien har fått möjlighet att yttra sig. Hur säsongen blir för Nybyn och Maywand är oklart. Bägge lagen har blivit erbjudna spel i lokala serier.

MISSA INTE: Nybyn besviken över den inställda serien

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img