Landslagsspelaren med när Södertälje slog serieledaren

  0
  Foto: Krister Melin

  Grundserien i damernas Regionala Futsalliga är över för denna gång och snart väntar slutspelet där åtta lag ska göra upp om SM-guldet.

  För Södertälje FC som förra säsongen nådde semifinal så tog säsongen slut tidigt då man slutade på en femteplats i RFL Svealand. Trots detta så hindrade detta inte en spelare från att förlänga sin säsong.

  Södertälje FC:s herrlag spelar i division 2 och ligger för tillfället femma i tabellen. När de i fredags tog emot serieledarna IK Tun hemma i Wasa Sporthall så kryddades truppen med landslagsrutin, nämligen Susan Kiryo som både spelar i damlandslaget och i Södertäljes damlag.

  Hur slutade matchen? Södertälje FC besegrade IK Tun med 12-5. IK Tun har efter denna omgång trillat ner till en andraplats i tabellen.