KLART: Torslanda åker ur SFL

Fredagskvällen kunde inte bli värre för Torslanda IK som med en omgång kvar i SFL får ställa in sig på spel i division 1.

Det var verkligen vinna eller försvinna som gällde för Torslanda när de mötte Borås AIK hemma i Lundby Strand, och det såg bra ut inledningsvis för hemmalaget. De gick upp i en 2-0-ledning men fick gå till paus med 2-1 efter att gästerna reducerat en gång.

I andra halvlek ökar Torslanda på till 3-1 men Borås gör en upphämtning med både reducering och kvittering. Med tio minuter kvar tog Torslanda ledningen på nytt men tappar kort därefter den. I slutet av matchen försökte Torslanda att jaga segern med jokerspel men utan framgång.

MISSA INTE: Djurgården redo inför kvartsfinalreturen

I och med detta så kan Torslanda inte gå om tabelltian AFC Eskilstuna utan får istället ta sikte på spel i division 1 Västra Götaland nästa säsong där lag som FC Lidköping United, Färgelanda IF och Nol IK håller till.

Torslanda IK är ett av lagen som har varit med i SFL sedan ligastarten säsongen 2014/15. Då hette dem Avenyn United FC men till säsongen 2016/17 så gick dem in i Torslanda IK.


Matchfakta

Svenska Futsalligan

Torslanda IK – Borås AIK 4-4 (2-1)

Målen, Torslanda: Can Aslaner, Gustav Enstedt, Amir Naser, Richard Schöndell

Målen, Borås: Abdoulie Bojang 2, Hassan Najafi, Alexander Enström

LÄS ÄVEN: AFC Eskilstuna kan säkra nytt SFL-kontrakt

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img