Här är VM-kvaltruppen – två spelare gör comeback

I fredags tog förbundskaptenen Matija Dulvat ut den landslagstrupp som ska delta i det preliminära VM-kvalet som spelas i Karlskrona i April.

Dulvat tog ut 15 spelare och i den uttagningen fanns det två spelare som gör comeback i landslaget. Den ena är Peiman Pahlevan som avverkade sex landskamper mellan åren 2013-2014.

MISSA INTE: Han byter landslag

Den andra spelaren som är tillbaka är Adnan Cirak som inte var med i den senaste uttagningen där Sverige skulle ha mött Rumänien, en samling som ställdes in på grund av Covid-19 i den Rumänska truppen.

Cirak hamnade i blåsväder tidigare under säsongen när han visade sitt missnöje efter att inte ha vunnit titeln årets spelare och det antyddes om han inte ville representera Sverige efter detta. Nu är tongångarna bättre.

Jag är glad över att ha honom tillbaka, det är en väldigt viktig spelare. Han har investerat väldigt mycket i sig själv som futsalspelare och blev besviken över priset. Han överreagerade. Han har förstått att han gjorde ett misstag. Alla gör misstag och det är inga ‘hard feelings’ mellan någon. Han kommer ge allt för det svenska landslaget, säger Dulvat till förbundets hemsida.

Truppen

Målvakter

Viktor Jansson, Futsal Mad Max

Viktor Sääf, Borås AIK

Tolga Ayranci, Hammarby IF

Utespelare

Petrit Zhubi, IFK Göteborg

Haidar Bejan, IFK Göteborg

Nima Kadivar, Hammarby IF

Noraldin Azizi, IFK Uddevalla

Adnan Cirak, Stallarholmens SK

Albert Hiseni, IFK Uddevalla

Yanku Marrah, Stallarholmens SK

Liridion Makolli, Hammarby IF

Fehim Smajlovic, IFK Göteborg

Fredrik Söderqvist, IFK Uddevalla

Donat Gashi, IFK Uddevalla

Peiman Pahlevan, Hammarby IF

9-12 April spelas VM-kvalet i Karlskrona.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img