Förre landslagsspelaren återvänder till Ektorp

Förra säsongen var Ektorp FK riktigt nära att nå SFL men man föll på målsmöret, efter att inte haft marginalerna på sin sida i respektive kvalmatch mot FC Rosengård och Västerås AFG som istället tog steget upp till högstaligan.

Nu tar Ektorp nya tag och laddar för en ny säsong i division 1 Östra Götaland och man har inför detta landat en riktigt fin värvning i Ignatius Malki som kommer närmast från division 1-rivalen FC Kalmar.

Ignatius Malki är en respekterad spelare som både har erfarenhet från landslaget men även erfarenhet från ett flertal SFL-klubbar som Norrköping FK, Örebro FC och Strängnäs FC. Den målfarlige vagabonden lämnade Ektorp för FC Kalmar i samma serie inför förra säsongen, men innan han anlände till Kalmar så blev det ett utlån till Hammarby IF som skulle kvala till Champions League.

Malki noterades med 22 mål på 8 matcher för FC Kalmar i division 1 föregående säsong.

LÄS ÄVEN: SFL-klubbar flyttar upp talanger

LÄS ÄVEN: ÖSK vände och vann över Gentofte

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img