Dribbla hyllar bröderna Novoselac: ”Stolt över att ha dem i våran förening”

Det blev en skön premiärseger för Dribbla United FK som tog emot FC Lidköping United i Division 1 Västra Götaland. Matchen slutade 4-3 till hemmalaget.

På Dribblas tränarbänk fanns Drazen Novoselac som vikarierade i sin bror Slavens frånvaro. Bägge bröderna har representerat lag som Norrköping FK, Ektorp FK och Örebro SK Futsal. Senaste adressen för duon var Stallarholmens SK innan flyttlastet gick till Dribbla inför nuvarande säsong.

Av allt att döma så verkar bröderna ha gjort ett gott intryck på sin nya klubb. Efter premiärsegern mot Lidköping så fick Futsalmagasinet en pratstund med Gabi Morad som väljer att hylla Slaven och Drazen.

– Det är klass och det blir ett helt annat tänk. Vi har jobbat på väldigt hårt innan dem kom in men taktiskt kunnande. Det är bara att suga in allt som en svamp och ta till sig den taktiska kunskapen som Slaven och Drazen har bidragit med och det är en del av pusselbitarna för att ha ambitionen att ta sig upp till SFL, säger Morad och fortsätter.

– Jag är väldigt imponerad av all taktisk kunskap som vi har fått in i Dribbla. Jag trodde inte att det skulle vara så stor skillnad men Slaven och Drazen alltså. Jag är imponerad och väldigt stolt över att ha dem i våran förening.

Se hela intervjun i videon nedan ↓

LÄS ÄVEN: Dribbla United segrade i division 1-premiären

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img