SFL: Marrah efter Stallarholmens seger mot Hammarby

Under fredagskvällen tog Stallarholmens SK en viktig seger när de besegrade Hammarby IF hemma i Thomas Arena. För Hammarby innebar förlusten att en segersvit på sex matcher nådde sitt slut.

En av många hemmaspelare som var belåtna efter matchen var Yanku Marrah som intervjuades i SFL:s plattform. Hans lag har inför segern ett flertal matcher bakom sig där man har tappat sin ledning till oavgjort, vilket kommentatorn nämner i samband med intervjun. För Marrah är känslan efter segern glasklar.

MISSA INTE: Stallarholmen bröt Hammarbys svit

– ”Jätteskönt. Vi är inne i en bra period där vi har vunnit två matcher i rad och vi har spelat fyra bra matcher så det känns bra att vi får med oss dem här tre poängen.”

Marrah och hans lagkamrater hade som sagt en första halvlek där de inledde knackigt och fick jobba sig in i matchen för att sedan i andra halvlek ta över mer och mer där segermålet kom i spel fyra mot tre i och med att hammarby-målvakten Ayranci blev utvisad. Marrah kommenterar den första halvleken.

– ”Vi är ganska sega i början och det är ett sånt lag vi är i år och det vet vi om så vi får kötta oss in i matcherna. Vi är vana vid att vi är sega i början och det är så nästan varje match denna säsong. Jag tror att det är en styrka att vi kan komma tillbaka in i matchen och det ska vi ta med oss” säger Marrah och nämner nycklarna i andra halvleken.

– ”Det är bara vilja och kämpa på tills vi är helt inne i matchen som vi vet att vi kan. Vi är ett bra lag och vi har bra spelare på varje position så vi vet om det, så får oss är det bara att mala på och att komma in i matchen”

LÄS ÄVEN: Så slutade förra veckans SFL-matcher

LÄS ÄVEN: Ektorp ny serieledare igen

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img