Stallarholmen bröt Hammarbys segersvit

En segersvit på sex raka matcher hade Hammarby IF men under fredagskvällen fick dem se den brytas i Thomas Arena av Stallarholmens SK.

Det var i SFL:s tionde omgång som Stallarholmen hemmaslog Hammarby med 2-1 där gästerna från huvudstaden inledde piggast. Dem tog ledningen genom Makolli och gjorde det allmänt svårt för hemmalaget att bygga och etablera ett önskvärt spel. Med tiden så skulle de jobba sig in matchen och precis innan halvtid kunde Nushi kvittera för sitt lag.

MISSA INTE: Så slutade förra veckans matcher i SFL

Åtta minuter in i den andra halvleken skulle Hammarby åka på en rejäl motgång när målvakten Ayranci drog på sig sitt andra gula på ett fåtal minuter vilket innebar att han hade spelat klart för kvällen.

I och med utvisningen så fick Stallarholmen spela med en man mer under en period vilket man lyckades med bravur efter att Ostojic överlistade Ortega i Hammarbys mål vilket gav Stallarholmen ledningen.

I slutskedet av matchen gjorde Hammarby ett försök att nå kvittering med spel med flygande målvakt, men hemmalaget visade kämparglöd vilket banade vägen för segern.