Här är stjärnans tröjkupp mitt under SFL-matchen

Under söndagen tog Örebro FC en skön seger när de tog emot Norrköping FK hemma i gamla Idrottshuset.

Hemmalaget vann matchen med 7-4 inför 24 åskådare och en anledning till publiksveket var att matchen spelades samtidigt som VM-finalen i fotboll som vanns av Argentina, vilket gjorde att folk stannade hemma istället för se på SFL på plats. En som inte var imponerad över placeringen av SFL-matchen var Daniel Matkovic från det gästande laget Norrköping.

MISSA INTE: Dansk duo lämnar Skoftebyns IF

Den målglade kroaten stod för två av Norrköpings mål och vid 5-2-reduceringen så valde han att göra en tröjkupp med en passning till ligan. Det var inte helt enkelt för tittarna att tyda budskapet. Leif Järnkvist som kommenterade matchen i den sändning som folk kunde se i appen SFL Live, kunde inte hålla sig för skratt när han bevittnade budskapet.

– ”SFL är större än World Cup”, utbrast Järnkvist.

– ”Det kan man hålla med om alla dar i veckan”, replikerar bisittaren Mani Berisha.

Futsalmagasinet frågade en representant från Norrköping om detta och fick svaret att det var ett ironiskt budskap i och med att VM-finalen med miljardtittare krockade med SFL som är långt ifrån att vara lika heta.

Med tanke på att det endast var 24 åskådare i Gamla Idrottshuset samt ett relativt lågt tittarsnitt mitt under SFL-sändningen så verkar kroaten få stöd i sin kritik utifrån dessa värden.

I och med segern så går Örebro FC upp på 10 poäng i tabellen. Norrköping FK har fortfarande 7 poäng.

Matchfakta

Svenska Futsalligan

Örebro FC – Norrköping FK 7-4 (2-0)

Målen, Örebro: Senad Berisha 3, Henrik Roudriguez 3, Tiago Casagrande Otaram

Målen, Norrköping: Daniel Matkovic 2, Dino Cavalic, Mohammad Amiri

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img