Dansk duo lämnar Skoftebyns IF

Inför säsongen så slog Skoftebyns IF på stort eller trippel-danskt när man värvade Zakaria El Ouaz, Casper Flyvholm samt SFL-skyttekungen Mads Falck. Nu står det klart att de två förstnämda spelarna återvänder hem till Danmark för spel i sina gamla klubbar.

Det har gått bra för Skoftebyns IF i säsongsinledningen av SFL. Laget från Trollhättan ligger just nu trea i tabellen efter tio spelade matcher och bästa målskyttar i laget är Flamur Tahiri och Mads Falck som har producerat 15 respektive 11 mål.

MISSA INTE: Rohman lämnar Skoftebyn

För Casper Flyvholm och Zakaria El Ouaz så har det gått tyngre. Duon har förvisso tillhört ett vinnande lag som tillhör toppen men man har inte lyckats producera något av stora proportioner. Flyvholm har endast mäktat med 1 mål och Serie A-meriterade El Ouaz är mållös i Skoftebyn.

Några fler SFL-mål för duon blir det inte bli då dem numera är klara för nya klubbar i sitt hemland. Casper Flyvholm är klar för sin gamla klubb Albertslunds IF och Zakaria El Ouaz återvänder till JB Futsal Gentofte som han tidigare har representerat. Detta har dem danska klubbarna bekräftat i form av olika presentationer.

LÄS ÄVEN: Stallarholmen bröt Hammarbys segersvit

LÄS ÄVEN: Marrah efter Stallarholmens seger

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img