Flera nyförvärv debuterade under SFL:s elfte omgång

Under måndagen spelades det fem matcher i den elfte omgången i Svenska Futsalligan vilket också var de sista matcherna detta kalenderår.

Detta betyder också att det är bråda dagar innan fönstret för övergångar stänger för lag som önskas förstärka sin trupp i elfte timmen. Under omgången syntes några nya spelare till i ligan, och en av dem var Martin Cruz som fick jubla när Skoftebyns IF besegrade Hammarby IF med 1-0 på bortaplan. Cruz kommer närmast från ÖSK Futsal som han vann SM-guld med föregående säsong, men han har också representerat Libertá FC i SFL.

I Gamla Idrottshuset i Örebro syntes ett mycket bekant ansikte i målvakten Dildar Caliskan som fick se sig och AFC Eskilstuna förlora mot ÖSK Futsal. Caliskan tillhörde Örebro FC under många säsonger där han bland annat vann ett SM-silver men under föregående säsong blev det frostigt mellan han och ÖFC vilket resulterade i att han inte valde att avsluta säsongen med dem. Denna säsong har han spelat division 2-futsal med FC Assyriska Örebro där han bland annat fick näta 9 gånger på sex matcher.

Även i Agnebergshallen i Uddevalla syntes ett bekant ansikte. Liridon Kalludra som tidigare har representerat dåvarande IFK Uddevalla i SFL fick se sitt lag förlora mot IFK Göteborg. kalludra har även representerat Libertá FC i SFL.

Straxt innan julen så smygstartades denna omgång med matchen mellan Norrköping FK och Stallarholmens SK. I den matchen debuterade nyförvärvet Adi Vrebac som dagarna innan hade presenterats för laget.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img