KLART: Stjärnan lämnar Norrköping

Han blev nyligen utsedd till årets futsalspelare i Östergötland och i den senaste SFL-omgången hamnade han i målprotokollet. Nu står det klart att Daniel Matkovic lämnar Norrköping FK.

Det var under måndagen som Norrköping FK släppte nyheten på sina sociala medier där de tackade Matkovic för hans insatser i klubben. Även Matkovic har tackat Norrköping på sin Instagram-konto.

Daniel Matkovic med bakgrund i Futsal Dinamo i Kroatien kom till Norrköping som en provspelare inför föregående säsong, detta efter ett tips av förbundskaptenen Matija Dulvat. Han behövde inte mycket tid på sig att övertyga klubbledningen om att han hade dem kvaliteter som eftersöktes och snabbt blev han klar för klubben.

Under debutåret i Sverige så slutade Matkovic trea i SFL:s skytteliga med 22 gjorda mål och han lotsade Norrköping till slutspelet där dem fick respass i kvartsfinalen. Denna säsong har han noterats för 9 mål.

Vart Daniel Matkovic tar vägen härnäst är i dagsläget okänt. Norrköping ligger för tillfället på en niondeplats i Svenska Futsalligan.

LÄS ÄVEN: Nyförvärven debuterade i omgång 11 i SFL

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img