KLART: Han blir sportchef för Örebro

SM-guld, SM-silver, Champions League, landslaget och proffsspel i Thailand. Nu kan Senad Berisha lägga till ännu en händelse på sitt futsal-CV.

Örebro Futsal Club har dem senaste säsongerna haft det skralt på framgångar i SFL. Den tidigare silverklubben från säsongen 2017/18 har dem två senaste säsongerna slutat på plats nio i SFL:s grundserie men nu till hösten hoppas dem på att kunna göra en omstart i ligan.

Som ett led i denna omstart så har Örebro FC utsett trotjänaren Senad Berisha som ny sportchef för SFL-laget.

Berisha är ett väl aktat namn inom svensk futsal med SM-guld, SM-silver, landslagsspel, proffsspel samt framstående placering i SFL:s skytteliga. Han har representerat klubbar som Örebro SK, Örebro FC, Uddevalla FC samt Sisaket i Thailand, även om sejouren i Uddevalla blev ytterst kort av olika anledningar.

Berishas första pusselbit i det nya lagbygget blev målvakten Eldin Bravo som har ett förflutet i ÖSK Futsal men som föregående säsong representerade FK Bosna i division 2 i Örebro.

LÄS ÄVEN: Intervju med ÖSK:s nya tränare

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img