AFC-trio klar för Örebro SK Futsal

Det går knackigt för Örebro SK Futsal som letar formen i årets SFL-säsong. Kanske tre spelare från Eskilstuna kan vara lösningen för ÖSK?

De regerande mästarna ÖSK Futsal stod minst sagt för en rejäl transfer-lördag när dem inom loppet av några timmar hade presenterat fyra nya spelare. Tre av dem representerade AFC Eskilstuna föregående säsong och trion det handlar om är Ayoub Abassi, Isam Abassi och rami Oraha som är välkända SFL-profiler. Ayoub Abassi och Rami Oraha noterades för 13 respektive 17 mål föregående säsong. Isam Abassi gjorde 2 mål föregående säsong.

MISSA INTE: Tränarbyten i SFL

Det fjärde nyförvärvet som presenterades var Ahmed Ahmed som inför säsongen presenterades för Örebro FC, men nu blir det spel för rivalen.

Senare samma dag kom debuten för åtminstone nyförvärven från AFC som med sitt ÖSK föll mot Borås AIK med 8-5. Rami Oraha och Isam Abassi fick dock näta en varsin gång.

I och med detta så har ÖSK två raka förluster men på måndag får dem möjlighet till revansch då ÖSK Futsal möter Örebro FC i ett klassiskt Örebroderby.

Värvningar

Ayoub Abassi (AFC Eskilstuna)

Isam Abassi (AFC Eskilstuna)

Rami Oraha (AFC Eskilstuna)

Ahmed Ahmed (Örebro FC)

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img