Skoftebyn besegrade Hammarby – Tahiri fyramålsskytt

Flamur Tahiri hade en strålande lördagskväll när Skoftebyns IF besegrade Hammarby IF med tennissiffror.

Skoftebyns IF fortsätter att leverera under säsongsinledningen där laget från Trollhättan kommer att parkera på en andraplats i tabellen efter omgång nio.

Under lördagskvällen kom Hammarby IF på besök och 719 åskådare fick se hur hemmalaget gick upp i en 2-0 ledning genom Tahiri som efter sju minuter stod för två mål med tio sekunder mellan dem. Browne skulle kort därefter reducera för Hammarby vilket också blev halvtidsresultatet.

I den andra halvleken ökade Skoftebyn på sin ledning till 4-1 innan Hammarby med knappt tio minuter kvar av matchen skulle reducera två gånger, först genom förre Skoftebyn-spelaren Nikolla och 11 sekunder senare genom ett självmål.

Trots detta så skulle Skoftebyn reda ut allting och på nytt öka på sin ledning till 6-3 där bland Tahiri gjorde sitt fjärde mål för kvällen. Efter detta är uppförsbacken alldeles för brant för gästerna som trots en sista reducering inte mäktar med att komma ikapp.

Matchfakta

Svenska Futsalligan

Skoftebyns IF – Hammarby IF 6-4 (2-1)

Målen, Skoftebyn: Flamur Tahiri 4, Andreas Svanström, Krister Andersson

Målen, Hammarby: Danijel Nikolla, Alexander Browne, Alexander Phoomart, självmål

Varning, Skoftebyn: Flamur Tahiri, Joakim Olausson

Varning, Hammarby: Alan Arslan

LÄS ÄVEN: SFL-klubb arrangerar turnering

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img