Division 1-prägel när Kalmar-lagen segrade i SFL

Derby i division 1 ena dan och spel i Svenska Futsalligan dagen efter. SFL bjöd på en shake-up under söndagens matcher.

Under lördagen bjöd division 1 Östra Götaland på en het seriefinal där Ektorp FK besegrade serieledaren Linköping Futsal SK tvåsiffrigt. I segerlaget fanns det det förstärkningar i Karvan Delashob, Dildar Caliskan och Aleksandar Azizovic.

Dagen efter dök det upp ett flertal spelare från derbyt som deltog i dem två SFL-matcher som spelades. Örebro SK Futsal föll med 5-12 mot ett FC Kalmar som hade lånat in Kenan Mustafic från Ektorp samt Blend Ali Osman och Azad Eliassy från Linköping. Eliassy stod för ett mål i segermatchen.

Kalmar United FK vann i sin tur över Örebro FC med 5-4 där återvändande Karvan Delashob avgjorde i slutminuten till hemmapublikens stora jubel. Även här fanns det förstärkningar med Paul Chamoun och Ezequiel Lucas från Ektorp. Chamoun noterades för ett mål i matchen.

Blend Ali Osman. Foto: Krister Melin
Paul Chamoun och Kenan Mustafic. Foto: Krister Melin

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img