Futsalmagasinet sänder från Norrköping Futsal 5 Trophy

Under lördagen kommer det att spelas många matcher i Åby Arena där Norrköping FK och Norrköpings IF Bosna arrangerar den första upplagan av turneringen Norrköping Futsal 5 Trophy.

Gruppspelet drar igång redan klockan 9.00 på morgonen och slutspelet förväntas dra igång 15.15. Nu är står det klart att Futsalmagasinet kommer att sända slutspelet i turneringen på vår Facebook-sida, med reservation för teknikstrul.

Det känns kul att vi ges möjligheten till att visa spännande och förhoppningsvis dramatiska matcher med riktigt duktiga spelare som vill visa upp sig från sin allra främsta sida. Detta blir en julklapp från oss, till den svenska, norska och serbiska futsalpubliken, säger Krister Melin, chefredaktör på Futsalmagasinet.

Spelschema

LÄS ÄVEN: Utländska lag i premiärupplagan av Norrköping Futsal 5 Trophy

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img