Han förlänger med Täfteå

SFL-klubben Täfteå IK har nyligen förlängt med Joel Stenlund.

Det här har tränare Magnus Lönnberg att säga om förlängningen:

– Joel kom in redan förra säsongen, men fick tyvärr inte så mycket speltid i SFL. Gjorde däremot mycket bra ifrån sig på träningar och cup-spel. Malåkillen Joel Stenlund är en tystlåten och hårt arbetande spelare som verkligen ger 100% i alla lägen. Trots att han verkar lite tystlåten är han ett kaptensämne genom att vara en grymt bra förebild på och utanför planen. Omställningen till futsal är svår för många, men med Joels vilja kommer utvecklingen att ta stora kliv med en hel säsong av futsal bakom sig, för att inte tala om den grymt framgångsrika säsong som Joel hade i Täfteå IK Fotboll, som kröntes med serieseger och därmed uppflyttning till Div 2! Grymt bra fundament att stå på inför den kommande säsongen, skriver Täfteå IK på sin hemsida.

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img