Fortsatt tungt för KFUM – nollades av Söder

2

Under söndagen spelades det ett bottenmöte mellan KFUM Linköping och Söder Futsal. Det var två lag utan poäng som hade hittat till Linköpings sporthall.

Bägge lagen hade mycket vilja men det var bortalaget som ville mest och vann matchen med hela 6-0.

Matchfakta

KFUM Linköping – Söder Futsal 0-6 (0-3)

Målskyttar, Söder Futsal: Bojan Lukic, Srecko Baic 2, Mohamed Musa 2, Miguel Castillo.

2 KOMMENTARER

  1. […] Under söndagen spelades det ett bottenmöte mellan KFUM Linköping och Söder Futsal. Det var två lag utan poäng som hade hittat till Linköpings sporthall. Bägge lagen hade mycket vilja men det var bortalaget som ville mest och vann matchen med hela 6-0. Matchfakta KFUM Linköping – Söder Futsal 0-6 (0-3) Målskyttar, Söder Futsal: Bojan Lukic, Srecko Baic 2, Mohamed Musa 2, Miguel Castillo. Detta är en del av en nyhet från Futsalmagasinet. Läs hela nyheten här: Fortsatt tungt för KFUM – nollades av Söder. […]

Det går inte att kommentera på denna artikel.