Bilder från Solidtango ifrån matchen mellan Sverige och Finland.

Sverige föll tungt i den andra matchen i Nordic Cup. Grannlandet, och favorittippade, Finland stod för motståndet.

Matchen var en väldigt målsnål historia, och slutresultatet skrevs till 0-1.

Nu kan du se höjdpunkterna från matchen, och det gör du HÄR.

LÄS ÄVEN: Därför stänger ÖSK av sin skyttekung

3 KOMMENTARER

  1. […] Sverige föll tungt i den andra matchen i Nordic Cup. Grannlandet, och favorittippade, Finland stod för motståndet. Matchen var en väldigt målsnål historia, och slutresultatet skrevs till 0-1. Nu kan du se höjdpunkterna från matchen, och det gör du HÄR. LÄS ÄVEN: Därför stänger ÖSK av sin skyttekung Detta är en del av en nyhet från Futsalmagasinet. Läs hela nyheten här: TV: Så såg det ut i förlustmatchen mot Finland. […]

Comments are closed.