ÖSK Futsal värvar från Örebro FC

Under måndagen blev det klart att Senad Berisha byter ÖSK Futsal mot Örebro FC. I samband med detta blev det klart att ÖSK Futsal värvar Lukman Mourad från Örebro FC.

En som är nöjd med rekryteringen är klubbens assisterande tränare Victor Manuel Huerta:

– Hade förmånen att träna och vara mentor till Lukman när han flyttade till Örebro i sina unga år. På plan är han en mästare på små ytor som kan bjuda publiken på lite tricks, han har dessutom näsa för mål också. Kan bli en riktigt bra futsal-spelare om han kommer in i det taktiska, spelet utan boll etc i futsal. Vi är riktigt nöjda att ha honom i vår trupp och ser verkligen fram emot att jobba med honom, säger Huerta till ÖSK:s hemsida.

LÄS ÄVEN: Skyttekungen går till ärkerivalen

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img