EXTRA: Skyttekungen går till lokalrivalen

Det är känt sedan tidigare att Senad Berisha lämnar ÖSK Futsal efter ett bråk med klubbens ordförande Johan Ivhall.

Nu är det klart att Berisha som noterades för 48 mål på 30 seriematcher för ÖSK/Spartak, är klar för Örebro Futsal Club och om en vecka möter lagen varandra i ett nytt Örebro-derby:

– Den matchen vill jag spela redan nu för att få visa att det de gjort är fel. Allt de gjort mot mig ska jag ge tillbaka då. Jag ska gå ut och njuta och visa dem, säger Berisha till Nerikes Allehanda.

Berisha är nöjd med sitt klubbval och ser goda möjligheter att nå slutspel med ÖFC:

– Att de vann första derbyt bevisar att Örebro FC är bästa laget i staden nu, så är det. Jag tror att vi har väldigt stora chanser att ta oss till SM-slutspelet i år. De är mycket bättre och mycket vassare i år än förra året, och jag tror att mitt spel kommer att passa in väldigt bra i deras lag, säger han.

LÄS ÄVEN: Futsalmagasinet tog pulsen på Örebro Futsal Club inför säsongen

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img