Anton Snibb: ”Därför står vi som vinnare”

Futsal Club Mellerud gjorde ifrån sig ett stort eko i Futsalsverige när man slog regerande mästarna IFK Göteborg Futsal. Futsalmagasinets Tobias BW Granberg fick sig en pratstund med matchvinnaren Anton Snibb, som gjorde det avgörande 4-3 målet, direkt efter slutsignal.

Vad säger du om matchen?

– Det är en jämn och tuff match, men jag tycker att vi står upp bra, följer våran matchplan matchen igenom. Det är väl därför vi står som vinnare tillslut.

Matchplan, ja vad var den egentligen mot de regerande mästarna från Göteborg?

– Vi kommer ifrån en väldigt målrik tillställning senast där vi slog Skövde hemma, men idag lade vi mer fokus på defensiven. Vi visste att det skulle bli en tuff match, Blåvitt är ett riktigt bra lag men att kommer vi upp i nivå, alla tar jobbet, då visste jag att vi hade en bra chans.

Målrik match mot Skövde, där det gjordes 21 mål, men också en målrik match idag när det görs sju mål totalt, jag kan tänka mig att ni är ganska nöjda med er prestation?

– Ja men absolut, jag tycker vi kommer upp flera nivåer från mötet med Skövde senast. Vi surfar vidare på framgångsvågen vi fick med de tre poängen där.

Andra vinsten på en ganska kort tid. En ganska go helg för er men ny vecka som väntar, jag kan tänka mig att dessa två vinster ger ganska mycket energi in till laget? Inte bara vinsten mot Skövde utan också vinsten idag mot IFK Göteborg.

– Jo men precis, Skövde var väl en måstematch denna vecka och kanske prio, men när vi tog med oss poäng där så tänkte vi att vi kör vidare och har alla möjligheter idag. Det var absolut sex goa poäng vi fick med oss.


Ja en ganska behärskad Anton Snibb trots två urladdningar på kort tid, intressant hur det kommer gå i fortsättningen för Mellerud i SFL Södra. Vi tackar honom för att han stannade till efter matchen och önskar honom all lycka till i framtiden.

LÄS OCKSÅ: ”Showa så länge vi vinner”

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img