Sjunde segern för Borås – fina formen fortsätter

Under måndagskvällen spelade Skoftebyns IF mot Borås AIK i Arena Älvsborg. Efter storsegern mot IFK Göteborg så ville Trollhättan-klubben surfa vidare på den positiva vågen, men kometlaget Borås skulle vilja något helt annat.

Nio minuter in i matchen hittar Smajlovic målet och kort därefter gör Lundberg 2-0, vilket också blir halvtidsresultat. Hemmalaget återhämtar sig aldrig från den dåliga starten, men får dock avsluta matchen med ett tröstmål.

Segern innebär att Petter Florentins manskap får fira jul som serieledare, med fem poäng ner till IFK Uddevalla.

Matchfakta

Skoftebyns IF – Borås AIK 1-3(0-2)

Målskyttar

Skoftebyns IF: Christoffer Andersson
Borås AIK: Ricky Lundberg 2, Fehim Smajlovic

LÄS ÄVEN: Landslagsmålvakten pratar ut om förlustmatchen

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img